2544 - TÜBİTAK - Japonya Bilimi Destekleme Kurumu (JSPS) ile İkili İşbirliği Destek Programı Başvuru Sonuçları Açıklandı!

2544 - TÜBİTAK - Japonya Bilimi Destekleme Kurumu (JSPS) ile İkili İşbirliği Destek Programı 2022 çağrısı değerlendirme süreci sonuçlandı. Her iki kuruluşça toplamda 2 projenin desteklenmesine karar verildi. Desteklenmesine karar verilen proje bilgileri aşağıda yer almaktadır: Proje Yürütücüsü (Türkiye) Kuruluş Adı (Türkiye) Proje Yürütücüsü (Japonya) Kuruluş Adı (Japonya) Proje Başlığı Prof. Dr. Ayşegül ASKAN GÜNDOĞAN Orta Doğu Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Hiroaki YAMANAKA Tokyo Teknoloji Enstitüsü Durum-Bağımlı Yapısal Kırılganlık Eğrileri İçin Ardışık Depremlere Ait Kuvvetli Yer Hareketlerinin Elde Edilmesi Dr. Mustafa ORDU Bilkent Üniversitesi UNAM Prof. Dr. Yoshiaki KANAMORI Tohoku Üniversitesi Gelecek Nesil Terahertz Kablosuz Iletişim Için Yenilikçi Çok Düşük Kayıpları Olan Mikroyapılı Polimer Optik Fiberlerin Geliştirilmesi

2544 - TÜBİTAK - Japonya Bilimi Destekleme Kurumu (JSPS) ile İkili İşbirliği Destek Programı Başvuru Sonuçları Açıklandı!

2544 - TÜBİTAK - Japonya Bilimi Destekleme Kurumu (JSPS) ile İkili İşbirliği Destek Programı 2022 çağrısı değerlendirme süreci sonuçlandı. Her iki kuruluşça toplamda 2 projenin desteklenmesine karar verildi.

Desteklenmesine karar verilen proje bilgileri aşağıda yer almaktadır:

Proje Yürütücüsü (Türkiye)

Kuruluş Adı (Türkiye)

Proje Yürütücüsü (Japonya)

Kuruluş Adı (Japonya)

Proje Başlığı

Prof. Dr. Ayşegül ASKAN GÜNDOĞAN

Orta Doğu Teknik Üniversitesi

Prof. Dr. Hiroaki YAMANAKA

Tokyo Teknoloji Enstitüsü

Durum-Bağımlı Yapısal Kırılganlık Eğrileri İçin

Ardışık Depremlere Ait Kuvvetli Yer

Hareketlerinin Elde Edilmesi

Dr. Mustafa ORDU

Bilkent Üniversitesi UNAM

Prof. Dr. Yoshiaki KANAMORI

Tohoku Üniversitesi

Gelecek Nesil Terahertz Kablosuz Iletişim Için

Yenilikçi Çok Düşük Kayıpları Olan Mikroyapılı

Polimer Optik Fiberlerin Geliştirilmesi