2567 TÜBİTAK – MIGHT (Malezya) İkili İş Birliği Çağrısının Son Başvuru Tarihi Uzatıldı

TÜBİTAK ile Malezya Sanayi-Hükümet Yüksek Teknoloji Grubu (MIGHT) arasında, iki ülkenin bilim insanlarınca gerçekleştirilecek olan ortak akademi-sanayi iş birliği projelerinin desteklenmesinin planlandığı 2022 yılı ikili iş birliği çağrısının son başvuru tarihi 1 Şubat 2023 olarak belirlenmişti.   Ancak, Kurumumuz ile MIGHT tarafından yapılan değerlendirmeler ışığında söz konusu ikili iş birliği çağrısının son başvuru tarihinin 17 Şubat 2023 tarihine uzatılmasına karar verilmiştir. TÜBİTAK e-imza sürecinin en geç 24 Şubat 2023 tarihinde tamamlanması gerektiği çağrıya https://uidb-pbs.tubitak.gov.tr adresi üzerinden başvuru yapılabilmektedir.  

2567 TÜBİTAK – MIGHT (Malezya) İkili İş Birliği Çağrısının Son Başvuru Tarihi Uzatıldı

TÜBİTAK ile Malezya Sanayi-Hükümet Yüksek Teknoloji Grubu (MIGHT) arasında, iki ülkenin bilim insanlarınca gerçekleştirilecek olan ortak akademi-sanayi iş birliği projelerinin desteklenmesinin planlandığı 2022 yılı ikili iş birliği çağrısının son başvuru tarihi 1 Şubat 2023 olarak belirlenmişti.

 

Ancak, Kurumumuz ile MIGHT tarafından yapılan değerlendirmeler ışığında söz konusu ikili iş birliği çağrısının son başvuru tarihinin 17 Şubat 2023 tarihine uzatılmasına karar verilmiştir. TÜBİTAK e-imza sürecinin en geç 24 Şubat 2023 tarihinde tamamlanması gerektiği çağrıya https://uidb-pbs.tubitak.gov.tr adresi üzerinden başvuru yapılabilmektedir.